Nakladatelství: Internet Info
Podtitul: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: Vitalia.cz
Ochrana: sociální DRM
Rok vydání: 2015
Jazyk: cs
Formát: EPUB | MOBI
Cena s DPH: 49 Kč
Cena bez DPH: 49 Kč
Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?
Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.
Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.
Komentáře
Produkt nemá žádné komentáře.