Nakladatelství: Zapálená kuchařka s.r.o.
Autor: Lenka Požárová , Lenka Požárová
Ochrana: sociální DRM
Rok vydání: 2015
Počet stran: 58
Jazyk: cs
Formát: PDF2
Cena s DPH: 149 Kč
Cena bez DPH: 149 Kč
Jak a kdy chřest nakoupit, jak ho oloupat, jak ho uskladnit a hlavně jak ho uvařit, aby chutnal. Tyto a další vychytávky se dozvíte v kuchařce Což takhle dát si chřest. Zapomeňte na sterilované rozbředlé stonky a ponořte se do záplavy receptů z čerstvého chřestu. Česnekový bělásek, Lízinčina pastva, Růžový panter, Krémové špagátky či Jahůdkové třeštidlo. Přesvědčte se na vlastní oči, že s chřestem se dá chřestit ostošest.
Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.
Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.
Komentáře
Produkt nemá žádné komentáře.