Nakladatelství: Dauphin
Autor: Růžena Záborská
Ochrana: sociální DRM
Rok vydání: 2015
Počet stran: 382
Jazyk: cs
Formát: EPUB | MOBI
Cena s DPH: 121 Kč
Cena bez DPH: 121 Kč
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně.
Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti.
Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce.
Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami.
Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.
Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.
Komentáře
Produkt nemá žádné komentáře.